Menukaart de Lounge


LUNCHBROODJES

Deze serveren wij tot 17.00 uur

Omelet met bospaddestoelen & peterselie | € 8,50
Boerendesembrood met ossenworst Amsterdamse uitjes, picalilly & mosterdsaus | € 7,50
Twee kalfskroketten van Piet Laan met bruinbrood € 7,50
Turkse pide met huisgerookte zalm, crême fraiche,
kappertjes en uitjes | € 7,50
'Steak Sandwich' Steak op toast met rucola &
gepofte tomaatjes met knoflookmayonaise | € 15,00
MacJaap burger met spek, kaas, augurk, tomaat,
uienringen & mosterdmayonaise | € 9,75
Supertosti van briochebrood met boerenkaas, achterham &
een Thaïse dip | € 7,50 


VOORGERECHTEN & SOEPEN
Gemarineerde zalm met bietjes, appel, gember & mierikswortelroom | € 12,00
Garnalenpoffertjes met kruidensalade, pistou & tomatenchutney | € 11,50
Boerenplateau met ambachtelijke ham, worst, huisgemaakte paté & in Mommeriete bier ingemaakte zoetzure uitjes| € 10,50
Gemarineerde hertenlende met zoetzure paddenstoeltjes, peterseliewortel & pompoen | € 13,75
'Anti Pasti' proeverij van voorgerechtjes (3 stuks) | € 15,00
Rundercarpaccio ‘Harry’s Bar’ met rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise & geschaafde kaas | € 12,50
Met supplement eendenlever krullen | € 15,00
BDA Fish Chowder (Bermudiaanse vissoep) | € 8,50
Hardenbergse paddestoelensoep | € 7,50


SALADES

Mediteraanse salade van artisjok, feta, gepofte tomaatjes, gegrilde courgette, hummus & tomatendressing | Voorgerecht € 9,50 /  Maaltijd € 12,50
Pittige salade 'Cesar' met romaine sla, kip, tomaat, olijven, parmezaan & césardressing | Voorgerecht € 9,50 / Maaltijd € 12,50

HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden zonder garnituren geserveerd, deze kunt u zelf bijbestellen.

Catch of the day dagelijks wisselend visgerecht n.a.v. het aanbod op de markt | € 23,50
Grote garnalen met courgette & saus van knoflook, tomaat & olijfolie | € 19,50
Chef’s Pasta tagliatelle met tomaat, aubergine, kip, basilicum, broodkruim & gefrituurde kappertjes | € 17,50
Pot-au-feu van sudderkip met paksoy, gember, kerrie & kokos | € 17,50
Tamme eendenborst met 'Hete Bliksem' & zwarte pepersaus | € 19,50
'Topless burger' met eendenlever & truffel | € 17,50
Runder entrecôte met Café de Paris boter & rode wijnsaus | € 29,00
Wildpeper met puree, rode kool & stoofpeertjes | € 18,50

BIJGERECHTEN
Boeren zuurdesembrood met knoflooksaus, kruidenboter & roomboter | € 4,50
Turkse pide met knoflooksaus, kruidenboter en roomboter | € 4,00
Portie frieten met mayonaise | € 3,50
Romige gratin van aardappelen en kaas | € 3,75
Gemengde groene salade | € 3,00
Groente van de dag | Є 3,75

TOETJES E.D.
Mini-toetjes, waarbij u zelf de combinatie van meerdere toetjes kunt maken:
Per stuk € 3,00 / 4 stuks € 10,00

• 'Gluhwein' sorbet
• Pure chocoladetaart met vanillesaus
• 'Banoffee' dessert met room, banaan & zoute karamel
• Warme appelbroodpudding met sinaasappel & cranberry ijs
• Crème Brulée
• Pepernotenparfait met mandarijntjes

Kaasplateau € 9,75
Kinderijsje € 4,50

In het seizoen

HERFSTMENU
€37,50
incl. brood & garnituren


Gemarineerde hertenlende met zoetzure
paddestoeltjes, peterseliewortel & pompoen
***
Tamme eendenborst met 'Hete Bliksem' en
een zwarte pepersaus
***
Warme appelbroodpudding met sinaasappel &
cranberry ijs

Dagmenu

Dagelijks wisselend drie-gangen menu incl. brood & garnituren
€ 32,50