


Menu “Klassiek”
Tartaar van tonijn & gemarineerde octopus met avocado,
tomatensalsa, kreeftenmayonaise en aardappel mousseline
OF
Terrine van eendenlever & eisbein met een frisse zuurkoolmousse,
compóte van zoete appeltjes en krokant spek
Lichtgebakken coquilles Saint Jacques met
gesmoorde prei en twee sauzen
OF
Gebakken eendenlever met gepocheerde appeltjes & Calvadossaus
Snoekbaars, snijbonen en ‘Eigentijdse Kruudmoes’
OF
Hert met eekhoorntjesbrood & truffelsaus
Kaas van onze wagen
OF
Dessert van chocolade, peer & zoute caramel
Voor- en hoofdgerecht € 50,00 per persoon
Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 65,00 per persoon
Tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 67,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert € 75,00 per persoon
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en kaas € 80,00 per persoon
Bijpassend Wijnarrangement € 8,00 per gang
Proeverij de Bokkepruik
Kiest u voor de proeverij, dan laat u de samenstelling van het menu geheel aan de Chef Jaap Istha over, die met veel passie en creativiteit een menu voor u bereid met dagverse producten die hij op dat moment het mooiste vindt.
Wij kopen onze producten, waar mogelijk in onze eigen regio,
ook zoeken wij graag producten in de natuur.
Dit menu kan alleen per tafel besteld worden.
Proeverij viergangen € 59,50
met bijpassende wijnen € 89,50
Proeverij vijf gangen € 69,50
met bijpassende wijnen € 107,00
Proeverij zesgangen € 79,50
met bijpassende wijnen € 124,50
Proeverij zeven gangen met kaas € 89,50
met bijpassende wijnen € 143,50
Hebt u speciale dieetwensen of allergieën, horen wij dit graag
tijdig van u, zodat wij hier onze uiterste zorg
aan kunnen besteden, desalniettemin kunnen al onze gerechten
sporen van gluten bevatten.
Voor vegetarische gasten kunnen wij een viergangen vegetarisch menu maken