Menukaart Restaurant

 

Menu “Klassiek”


Tartaar van tonijn & gemarineerde octopus met avocado,
tomatensalsa, kreeftenmayonaise en aardappel mousseline
OF
Terrine van eendenlever & eisbein met een frisse zuurkoolmousse,
compóte van zoete appeltjes en krokant spek


Lichtgebakken coquilles Saint Jacques met
gesmoorde prei en twee sauzen
OF
Gebakken eendenlever met gepocheerde appeltjes & Calvadossaus


Snoekbaars, snijbonen en ‘Eigentijdse Kruudmoes’
OF
Hert met eekhoorntjesbrood & truffelsaus


Kaas van onze wagen
OF
Dessert van chocolade, peer & zoute caramel


Voor- en hoofdgerecht € 50,00 per persoon
Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 65,00 per persoon
Tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 67,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert € 75,00 per persoon
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en kaas € 80,00 per persoon

Bijpassend Wijnarrangement € 8,00 per gang

Proeverij de Bokkepruik

Kiest u voor de proeverij, dan laat u de samenstelling van het menu geheel aan de Chef Jaap Istha over, die met veel passie en creativiteit een menu voor u bereid met dagverse producten die hij op dat moment het mooiste vindt.

Wij kopen onze producten, waar mogelijk in onze eigen regio,
ook zoeken wij graag producten in de natuur.

Dit menu kan alleen per tafel besteld worden.


Proeverij viergangen € 59,50
met bijpassende wijnen € 89,50

Proeverij vijf gangen € 69,50
met bijpassende wijnen € 107,00

Proeverij zesgangen € 79,50
met bijpassende wijnen € 124,50

Proeverij zeven gangen met kaas € 89,50
met bijpassende wijnen € 143,50


Hebt u speciale dieetwensen of allergieën, horen wij dit graag
tijdig van u, zodat wij hier onze uiterste zorg
aan kunnen besteden, desalniettemin kunnen al onze gerechten
sporen van gluten bevatten.

Voor vegetarische gasten kunnen wij een viergangen vegetarisch menu maken


 Proeverij de Bokkepruik

gestoofde octopus, avocado, zilveruitjes,
krieltjes & wasabi saus


Tarbot, oester, Champagne saus & kaviaar


Halve kreeft, lente ui, paksoy & gember


Kwartel, perzik , basilicum, knoflook, eendenlever & spek


Sallands ree met cantharellen, humus van kapucijners, tuinboontjes

Assortiment mooie kazen, appelstroop & notenbrood


Aardbeitjes, marsmellow van Lieve Vrouw Bedstro,
mousse van limoncello, spongecake van aardbeien,
karnemelk ijs & viooltjes

 

 

 

Diner met kunstbord

 

kunstbord & 4 gangen menu € 72,50 p.p.

Vanwege ons 25 jarig jubileum in 2017 serveren wij vanaf december 2017 t/m februari 2018 een speciaal Jubileummenu van 4 gangen met seizoensgebonden specialiteiten van Jaap en krijgt u bij dit menu een onderbord ( serie van 2 ) ontworpen door onze favoriete kunstschilder Theo Broere.