Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\bokkepruik.nl\www\libraries\cms\application\cms.php on line 464 Restaurant

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\bokkepruik.nl\www\templates\bokkepruik17a\functions.php on line 202

Restaurant De Bokkepruik


Het sfeervolle restaurant met Michelin-ster biedt u een geslaagde avond voor zowel zakelijke als privé-aangelegenheden.

Op koude dagen brandt op verschillende plaatsen de haard en kunt u genieten van onze huiselijke en informele sfeer.
Zomers wordt bij mooi weer op het terras gedineerd in de schaduw van de eeuwenoude beukebomen.


Chef-patron Jaap Istha

Chef-patron Jaap Istha stond van jongs af aan bij zijn grootmoeder aan het fornuis en bij zijn oom leerde hij al op jonge leeftijd het banketbakkersvak. De kookstijl is modern/klassiek en de keukenbrigade werkt voornamelijk met producten uit de directe omgeving. In het vroege najaar zoekt Jaap graag zelf wilde paddestoelen die in uiteenlopende creatieve gerechten worden verwerkt.
Tot de specialiteiten van het huis behoren lichtgebakken Coquilles Saint Jacques met gesmoorde prei en twee sauzen, Sallands ree met paddestoelen en Hardenbergse paddestoelensoep.


Menukaart Restaurant De Bokkepruik

De menukaart bestaat uit à la carte gerechten samengesteld uit seizoens- en streekgebonden producten. Tevens is het mogelijk een surprise menu te kiezen en de keuze aan de chef over te laten. De menukaart wisselt ongeveer zesmaal per jaar. Er is een uitgebreide wijnkaart en natuurlijk kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement.

Voor besloten familie-en zakendiners biedt het restaurant verschillende mogelijkheden. Informeert u gerust naar de mogelijkheden!


Wij verzoeken u vriendelijk uw mobiele telefoon niet in het restaurant te gebruiken.

Diner met kunstbord

 

kunstbord & 4 gangen menu € 72,50 p.p.

Vanwege ons 25 jarig jubileum in 2017 serveren wij vanaf december 2017 t/m februari 2018 een speciaal Jubileummenu van 4 gangen met seizoensgebonden specialiteiten van Jaap en krijgt u bij dit menu een onderbord ( serie van 2 ) ontworpen door onze favoriete kunstschilder Theo Broere.