Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\bokkepruik.nl\www\libraries\cms\application\cms.php on line 464 Restaurant Hardenberg

Restaurant Hardenberg


Zoekt u een restaurant in Hardenberg? Bij zowel Restaurant De Bokkepruik alsook het informere Lounge-café bent u aan het goede adres voor een heerlijk avondje uit eten in Hardenberg.

Het sfeervolle restaurant met Michelin-ster biedt u een geslaagde avond voor zowel zakelijke als privé-aangelegenheden. Op koude dagen brandt op verschillende plaatsen in ons restaurant in Hardenberg de haard en kunt u genieten van onze huiselijke en informele sfeer. Zomers wordt bij mooi weer op het terras van ons restaurant in Hardenberg gedineerd in de schaduw van de eeuwenoude beukebomen.

Het eigentijdse Lounge-café restaurant is ingericht met veel hout, zwart-wit effecten en speciaal ontworpen design lampen. De informele sfeer en gevarieeerde menukaart staan garant voor een gezellige avond uit eten! U kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht heerlijke maaltijdsalades, verschillende vlees en visgerechten en een dagelijks wisselend dagmenu.

Kortom; zoekt u een restaurant in Hardenberg? Bekijk dan onderstaande menukaarten van onze restaurants en geniet van een heerlijk avondje uit eten in een restaurant in Hardenberg.

Menukaart Restaurant Hardenberg

Lees recencies over ons Restaurant in Hardenberg:

Meer informatie - restaurant hardenberg
Zoekt u een restaurant in Hardenberg? Bij zowel Restaurant De Bokkepruik alsook het informere Lounge-café bent u aan het goede adres voor een heerlijk avondje uit eten in Hardenberg.

Meer weten over ons restaurant in Hardenberg en ons hotel in Hardenberg?

Bel ons op ons telefoonnummer: 0523 - 261504  of neem contact met ons op via het contactformulier.

© 2011 Hotel Restaurant De Bokkepruik over Restaurant Hardenberg

restaurant hardenberg